Pizza med vitkål, kapris och kantareller
Ni vet dom här gångerna man tittar in i kylskåpet typ 5 ggr i timmen och hoppas på att det ska dyka upp något nytt, helst en färdig maträtt hade ju varit trevligt meen det händer ju aldrig... Då får man helt enkelt skrapa ihop de lilla som finns i kyl och frys och göra en pizza :D Underbart! Jag slängde och hackade bara ihop lite allt möjligt och har därför inga exakta mått utan jag har bara uppskattat :) Obs! Jag gjorde 6 små tortillabröd så detta "recept" är till 3 små pizzor men tänkt som sagt på att jag bara uppskattat måtten så kör på egen känsla och smak :)Ingredienser tortillabröd två ganska stora nävar strimlad vitkålca 6-8 soltorkade tomaterca 2-3 charlottenlökarca 70 g fetaost ca 1-2 msk små kaprisca 3-4 körsbärstomaterkantareller riven ost torkad oregano färsk timjan Gör såhärSmåhacka soltorkade tomater, charlottenlök och fetaost och blanda sendan ihop till en röra å lägg på pizzan. Stek vitkålen tills den fått fin färg och lägg på den på pizzan. Lägg hackade kantareller i en torr stekpanna, när vätskan försvunnit så släng i en klick smör och salta och peppra. Lägg svampen på pizzan och avsluta med att lägga på tomaterna, kapris, ett lager riven ost och torkad oregano. Grädda i ugnen på 225 g i ca 8-10 min eller tills osten fått fin färg. /Linnea