Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Chili räkpasta med vitlök och basilika

Fick denna supersmarriga räkpasta till middag ikväll! Den var verkligen smarrig. Ganska stark var den, men jag älskar stark mat. Receptet kommer HÄRIFRÅN

 

INGREDIENSER (4 portioner)
400 gram pasta

350-400 gram skalade jumboräkor

4 klyftor vitlök

1 röd spansk peppar, chili

1 dl olivolja

1 dl hackad basilika

3 krm salt
Parmesan

Koka spagettin enligt paket. Skala under tiden vitlök, pressa och blanda med olivolja i en liten kastrull. Skölj, dela och skär ut kärnorna i chilifrukten. Hacka den fint och tillsätt till kastrullen med olja och vitlök. Fräs vitlök och chili tills den precis börjar bli brynt och ta av från värmen. Hacka persilja och basilika och lägg i kastrullen. Häll av spagettin och blanda med örterna i kastrullen. Tillsätt räkorna. Servera.

 

INGREDIENTS (4 servings)
400 grams of pasta
350-400 grams of peeled shrimps
4 cloves of garlic
1 red bell pepper, chili
1 dl olive oil
1 dl chopped basil
3 pinches of salt
parmesan

 

Cook the spaghetti according to package. Meanwhile peel garlic, squeeze and mix with olive oil in a saucepan. Rinse, share, and cut out the cores of chilli. Chop it finely and add to the saucepan with the oil and garlic. Fry the garlic and chilli until it just starts to get browned and remove from the heat. Chop the parsley and basil and add to the saucepan. Drain the spaghetti and mix with the herbs in the pan. Add the prawns. serve!

 

Johanna

2013-11-22
2kommentarer

Chili räkpasta med vitlök och basilika

Fick denna supersmarriga räkpasta till middag ikväll! Den var verkligen smarrig. Ganska stark var den, men jag älskar stark mat. Receptet kommer HÄRIFRÅN   INGREDIENSER (4 portioner)400 gram pasta 350-400 gram skalade jumboräkor 4 klyftor vitlök 1 röd spansk peppar, chili 1 dl olivolja 1 dl hackad basilika 3 krm saltParmesan Koka spagettin enligt paket. Skala under tiden vitlök, pressa och blanda med olivolja i en liten kastrull. Skölj, dela och skär ut kärnorna i chilifrukten. Hacka den fint och tillsätt till kastrullen med olja och vitlök. Fräs vitlök och chili tills den precis börjar bli brynt och ta av från värmen. Hacka persilja och basilika och lägg i kastrullen. Häll av spagettin och blanda med örterna i kastrullen. Tillsätt räkorna. Servera.   INGREDIENTS (4 servings)400 grams of pasta350-400 grams of peeled shrimps4 cloves of garlic1 red bell pepper, chili1 dl olive oil1 dl chopped basil3 pinches of saltparmesan   Cook the spaghetti according to package. Meanwhile peel garlic, squeeze and mix with olive oil in a saucepan. Rinse, share, and cut out the cores of chilli. Chop it finely and add to the saucepan with the oil and garlic. Fry the garlic and chilli until it just starts to get browned and remove from the heat. Chop the parsley and basil and add to the saucepan. Drain the spaghetti and mix with the herbs in the pan. Add the prawns. serve!   Johanna

Föregående inlägg

Fudgebollar

Nästa inlägg

Kokos och vaniljmugcake

Till bloggens startsida

foodporn