
Baktips

Har hittat en ny favoritefterrätt och det är inte lätt om man heter Linnea Kron. Smördegsinbakad chokladkaka. Låter avancerat men var bland det enklaste jag har gjort i köket.

Köp en färdig smördeg och en marabou och lägg chokladen mitt på degen.

Skär sneda remsor cirka 2 cm tjocka och börja fläta på chokladen.

Sätt ugnen på 200 grader och pensla kakan med ägg.
Skjuts in i ugnen i cirka 20 minuter (ev lite mer beroende på ugn).


Tadaaa! Mycket smarrigt och väldigt enkelt.
Tipstipstips!
Fred ut.
21.54
Hej på er!
Nu var det längesen vi hördes av, men tänkte bara kika in och säga att det är bra med mig. Det händer mycket i mitt liv just nu och jag försöker smälta allt, men det är därför det blir mycket frånvaro här.
Sedan sist har jag jobbat och tränat på. Det har även varit två helger och dom har sett ut som vanligt med löptur och myskväll med Simon på fredagarna, promenader, träning och god mat på lördagarna och fix i lägenheten, veckohandling, löptur och mysiga stunder med mamma, pappa och lillasyster på söndagarna.
Hoppas ni mår bra! Puss och kram från mig.