Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Matildalofstedt
  • Matildalofstedt
  • Kategorier
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Mars2017
    • Februari2017
    • Januari2017
    • December2016
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Augusti2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Visa hela arkivet

Recept på världens godaste muffins

Världens godaste muffins

 

Portioner: Ca 20 st

 

Ingredienser för smet:
2 ägg

3 dl socker

100 g smält smör

4 msk kakao

1 krm salt

1 ½ dl mjöl

1 ½ tsk vaniljsocker

 

Ingredienser för glasyr:

100 g smör

4 msk socker

2 tsk mjöl

4 tsk kakao

2 dl vispgrädde

 

Gör såhär:

- Sätt ugnen på 160 grader

- Vispa ägg och socker poröst och tillsätt sedan resten av ingredienserna

- Häll upp i aluminiumformar för att de inte ska rinna över och grädda i 15 minuter, inte längre för kakorna ska inte se färdiga ut.

- Därefter så gör du glasyren: Låt alla ingredienser koka ihop tills de tjocknat lite. Den får inte vara för tjock för den blir tjockare när den svalnar.

- Lägg sedan på glasyren i mitten på muffinsen där de sjunkit ihop. Sätt sedan in dom i frysen.

 

Jag vet inte om jag redan har lagt in detta för längesen men skitsamma, de är så goda så de förtjänas att läggas in en gång till och jag lovar er, ni kommer inte ångra att ni testade baka dessa. Dadadadadaaaa I'm lovin it!

 

 

21 mars 2013 kl 20:13
0kommentarer

Recept på världens godaste muffins

Världens godaste muffins   Portioner: Ca 20 st   Ingredienser för smet:2 ägg 3 dl socker 100 g smält smör 4 msk kakao 1 krm salt 1 ½ dl mjöl 1 ½ tsk vaniljsocker   Ingredienser för glasyr: 100 g smör 4 msk socker 2 tsk mjöl 4 tsk kakao 2 dl vispgrädde   Gör såhär: - Sätt ugnen på 160 grader - Vispa ägg och socker poröst och tillsätt sedan resten av ingredienserna - Häll upp i aluminiumformar för att de inte ska rinna över och grädda i 15 minuter, inte längre för kakorna ska inte se färdiga ut. - Därefter så gör du glasyren: Låt alla ingredienser koka ihop tills de tjocknat lite. Den får inte vara för tjock för den blir tjockare när den svalnar. - Lägg sedan på glasyren i mitten på muffinsen där de sjunkit ihop. Sätt sedan in dom i frysen.   Jag vet inte om jag redan har lagt in detta för längesen men skitsamma, de är så goda så de förtjänas att läggas in en gång till och jag lovar er, ni kommer inte ångra att ni testade baka dessa. Dadadadadaaaa I'm lovin it!    

Föregående inlägg

Denna lördagskväll = tråkig kväll

Nästa inlägg

Spell

Till bloggens startsida

Matildalofstedt