
Världens godaste tacopaj

Jag tror att jag fick detta recept från min klasskamrat Julia under gymnasietiden. Det är iallafall helt makalöst gott. En härligt krämig och god tacopaj, som inte alls är svår att göra. Jag kan verkligen äta hur mycket som helst av den här, haha. Här får ni receptet:
Ingredienser
Deg
2 dl Grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
50 g margarin
1 ½ dl mjölk
Fyllning
500 g köttfärs
2 dl vatten
1 påse tacokrydda
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
2 dl riven ost
1 krm svartpeppar
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 250 grader
2. Knåda ihop ingredienserna till degen och tryck ut den i en pajform
3. Bryn köttfärsen i en gryta eller stekpanna
4. Tillsätt sedan tacokrydda och vatten
5. Blanda ihop creme fraiche, majonäs, ost och svartpeppar till en jämn röra
6. Lägg köttfärsen i pajskalet och bred över röran
7. Tillagas i ugnen i ca 15 min
Klart!