Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Hemmagjord skagenröra

Till förrätt idag gjorde vi en jättegod hemmagjord skagenröra utifrån recept från Per Moberg! Det blev jättegott och fräscht verkligen, rekommenderas varmt som förrätt.   INGREDIENSER (4 portioner) 500 gr räkor med skal 1 dl majonäs 1 dl créme fraiche 2 msk hackad dill 1 krm salt 1 krm svartpeppar lite citronsaft 100 gram löjrom till garnering 4st toastskivor   1. Skala räkorna och hacka dom grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonäsen, 2. Häll ner Créme fraichen och dillen. Smaksätt med salt och peppar. 3. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Garnera med en dillkvist.   SWEDISH SKAGEN TOAST (4 portions) 500g peeled shrimps1 dl mayonnaise1 dl créme fraiche2 tbsp chopped dillpinch saltpinch peppersome lemonjuice100g roe for topping4 toast 1. Peel the shrimps and chop them really small. Put in a bowl and stirr down the mayonnaise.2. Add the créme fraiche and dill. Flavour with salt and pepper3. Fry the toast in butter. Pour the batter on top of the toast and then add the roe. Johanna

Föregående inlägg

Fluffiga kokosplättar

Nästa inlägg

Chokladbollsgröt

Till bloggens startsida

foodporn