Banandavos gröt med topping
Till frukost idag blev det banandavos gröt som jag toppade med hallonsås, jordnötssås och kakaosås. Herre det var så gott, toppingen gör verkligen allt!Banandavos gröt, en person3/4 dl kesella½ dl vaniljyoghurt eller annan yoghurt 3/4 dl havregryn½ bananBlanda alla ingredienser. Antingen så gör du gröten natten innan så den får stå i kylskåpet under natten eller så gör du som mig, gör gröten på morgonen. Hallonsås½ dl hallon3 msk vaniljyoghurtJordnötssås1/4 bananlite vaniljyoghurt1-2 msk jordnötssmörKakaosås1/4 banan1 tsk kakaolite vaniljyoghurtBlanda alla såser var för sig i en liten mixer och toppa på gröten. Banana Davos3/4 dl quark/yoghurt½ dl vanilla yogurt 3/4 dl rolled oats½ banana Mix all ingredients. Either you do the porridge the night before and leave the davos in the refrigerator for the night or just do the porridge in the morning.Topping Raspberry sauce½ -1 dl raspberries½ dl vanilla yogurtPeanut butter sauce1/4 bananasome yogurt1-2 tablespoons of peanut butterCacao sauce1/4 banana1 tsp cocoasome yogurtMix all the sauce separately, in a small mixer and sprinkle on the porridge.Sofie