Buda hem höstens trender på auktion

Den som kan sitt mode vet att trender kommer och går, men stil består. Ett klassiskt råd från stilgurus och modeexperter är att satsa de stora pengarna på kvalitetsplagg som går att bära i decennier oavsett mode – och shoppa årets trender billigt.


Men att hitta billiga kläder i dessa inflationstider är sannerligen inte så enkelt. I alla fall inte om man inte fått upp ögonen på modevärldens bästa hemlighet: auktionssajter. Här kan man hitta fina märkeskläder som ligger helt rätt i tiden, till riktigt bra priser. Browsa bland alla pågående budgivningar, vinn auktionerna och förnya höstens garderob på ett kick.

 

Inspirationstips för höstgarderoben – kör din egen stil

Det är lätt att känna sig överväldigad av alla trender som kommer och går med blixtens hastighet på sociala medier. Till och med det där med strumpor är svårt att begripa sig på – stämmer det att ankelsockar är helt ute och att det är ankelhöga crew socks som gäller 2024? Eller har pendeln hunnit redan hunnit svänga tillbaka?

När man ska hitta inspiration för höstgarderoben gäller det att väga sina egna stilideal mot rådande trender. Det är viktigt att komma ihåg att alla trender inte är bekväma för alla kroppar – och att det i de allra flesta fall går att hitta en motrörelse till en pågående trend. Tiden då alla skulle vara likadant klädda är borta sedan länge.

Detta kan vara särskilt intressant för den som oroar sig för den puttrande trenden med lågt skurna jeans. Om man inte trivs i dem – köp dem inte! Satsa då istället på en hög midja, i kombination med en tydlig stil där din jeans-silhuett passar in. Samtidigt som man pratar om 10-talets låga midjor är det också buzz kring ett friare 70-talsmode igen. Jeans har en riktigt lång stiltradition att ösa ur.

 

Glöm inte väder och vind – håll stilen utomhus i höst

När man pratar om att förnya höstgarderoben är det lätt att bara tänka på snygga ullkappor och propra kontorskläder. Men glöm inte att man inte behöver vara småbarnsförälder för att tillbringa en hel del tid utomhus under hösten! Och då behöver man ha säkrat garderoben för väder och vind.

I dag finns det ett flertal märken som specialiserat sig på snygga outdoors-kläder med bra passform även för kvinnliga kroppar. Dessutom behöver funktionskläder inte längre se ut som om man är på väg upp på fjället. En snygg trenchcoat är alltid trendriktig, och i dag kan man hitta varianter i funktionsmaterial som håller vätan borta på ett riktigt effektivt sätt.

 

Fynda kvalitetsplagg på auktion i höst

Anledningen till att det är så lätt att fynda riktiga kvalitetsplagg på auktion i höst är flera. Till exempel har fler privatpersoner börjat sälja sina begagnade plagg på auktioner online. Dessutom finns det idag ett flertal auktionssajter som riktat in sig på att sälja ut restlager, konkurslager, överskott och returer från företag. Detta skapar riktigt fina möjligheter för landets alla stilsäkra personer att skapa en riktigt snygg höstgarderob på liten budget.

stats