Grattis vår alldeles egna Lisa Olsson

Vi fortsätter att fira våra favoritbloggerskor. Till exempel Devotes alldeles egna Lisa Olsson!


Lisa har varit trogen bloggerska hos oss på Devote i många år och det är vi henne evigt tacksamma för. Hon ser ut som en ängel, verkar otroligt ödmjuk som person och är omtyckt av många. Vi snodde tre minuter av hennes tid för en kort födelsedagsintervju.

Grattis (en dag i efterskott) på födelsedagen finaste Lisa, som skriver den största bloggen här hos oss. Hur firade du?

Tack bästa Devote! Jag hade en grym dag tillsammans med familj, vänner och min pojkvän. Många pussar, skratt, italiensk restaurang på kvällen och mer än två fikor hanns med så där som det ska vara när man fyller år.

Italiensk middag


Vad fick du för presenter?

Lite ytligheter, ett par Shepherd morgontofflor som jag var nära att gå till bussen i idag eftersom jag numera lever i dem… samt lite dags-att-bli-vuxen/flytta-hemifrån presenter (en pik?) i form av porslin i marrakech design. En dag ska hela mitt köksskåp bestå av deras design.

Födelsedagsfika med syster - födelsedagen gick i matens tecken


Hur ser ett dröm-firande ut för dig?

Så länge jag får vara tillsammans med de jag tycker om allra mest kan jag bara vara nöjd. En fet födelsedagsfrukost är en tradition som jag helst inte vill bryta dock. Nu startar den riktiga nedräkningen till 18! Det är väl bara 8 000 timmar kvar lite drygt, hehe.

stats