Kladdkaka med frosting

Vi älskar tema-dagar, speciellt när det är en såhär härlig dag som självklart firas på bästa sätt. Blås ballonger, sätt upp girlanger, sätt på er festkläderna för det är nämligen *KLADDKAKANS DAG* idag. Wohoo! Superhypeade eftersom det ger oss en legitim anledning att både baka och äta kladdkaka mitt i veckan. Här kommer vårt recept på en god, och riktigt kladdig kaka! Du behöver (1 kaka)150g mjölkfritt margarin100g choklad (vi använder 60% kakao)3 dl vetemjöl1,5dl havremjölk2 tsk vaniljsocker3 dl strösocker0,5 dl kakaoGlasyr:100g choklad2 msk havrematlagningsgrädde Gör såhär:1: Smält margarin och choklad i en kastrull. 2: Blanda de torra ingredienserna till kakan3: Rör ihop de torra, smörblandningen och havredrycken en skål och rör till en jämn smet.4: Häll ner smeten i en form och grädda i 20 minuter på 175 grader. 5: När kakan är klar, låt den svalna något och ställ kallt.6: Medans smälter du 100g choklad och rör ner 2 msk havregrädde. Häll på den medelvarma kakan.  7: Ät med sojagrädde!! Äter du den direkt blir den superkladdig, väntar du tills den är kall blir den någon fastare. Enjoy!