Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Min blogg
  • Min blogg
  • Kategorier
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Augusti2016
    • Februari2016
    • Januari2016
    • December2015
    • November2015
    • Oktober2015
    • September2015
    • Augusti2015
    • Juli2015
    • Juni2015
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Ägghalvor med krämig fyllning



Fyllningen:
2 ägg
1 tsk majonäs
1 tsk turkisk yoghurt
1 tsk citronsaft
Lite salt

Garnering/tillbehör:
Rom
Rödlök
Turkisk yoghurt
Färsk dill

Gör så här:
Hårdkoka äggen och låt dem svalna. Skala och skär dem på mitten, ta ut äggulorna och blanda ihop med majonäs, turkisk yoghurt, citronsaft och lite salt. Mosa och blanda tills det blir slätt. Lägg sedan tillbaka krämen i ägghalvorna och dekorera med rom, färsk dill, hackad rödlök och turisk yoghurt.

TIPS! De runda bollarna av rödlöken och turkisk yoghurt formade jag med ett kuljärn



17 april 2014 kl 09:39
0kommentarer

Tapas

Missa inte våra tapas recept på vår nya blogg supermat.mabra.com : TAPAS

25 augusti 2016 kl 14:31
1kommentar
1

Ägghalvor med krämig fyllning

Fyllningen:2 ägg 1 tsk majonäs1 tsk turkisk yoghurt 1 tsk citronsaft Lite saltGarnering/tillbehör:Rom RödlökTurkisk yoghurt Färsk dill Gör så här: Hårdkoka äggen och låt dem svalna. Skala och skär dem på mitten, ta ut äggulorna och blanda ihop med majonäs, turkisk yoghurt, citronsaft och lite salt. Mosa och blanda tills det blir slätt. Lägg sedan tillbaka krämen i ägghalvorna och dekorera med rom, färsk dill, hackad rödlök och turisk yoghurt. TIPS! De runda bollarna av rödlöken och turkisk yoghurt formade jag med ett kuljärn

Föregående inlägg

3-rätters påskmiddag

Nästa inlägg

Chévreostpaj med tomater och pumpakärnor

Till bloggens startsida

supermat