Recept - Brysselkål med smält ost!
Ni kommer säkert ihåg min craving för brysselkål. Den bara eskalerar, vilket är så kul. Någon av er tipsade om att koka dom och sen avsluta med att steka i smör och vitlök det var GRYMT gott. Men nu har jag fått ett nytt recept som är magiskt! Du behöver: Brysselkål Mozzarella Parmesan Muskotnöt Salt Så himla enkelt! Koka först i 10 minuter, sen häller man av vattnet och lägger brysselkålen i en ugnssäker form. Sen kör man på med så mycket ost man vill. (Jag tycker om mycket ost). Avsluta med salt. In i ugnen på grillfunktionen och sen tar man ut den när osten smält och blivit lie fin i färgen som bilden nedan. Sen kör man på med muskotnöt. Passar perfekt till fisk! Eller jag äter det som snacks nu också. Så himla bra craving. Nu är det daga för mig att laga middag till kvällens gäster. Som vanligt... jag och tre killar plus Pablo.