Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Margaux Dietz
  • Margaux Dietz
  • Om mig
  • Kategorier
  • Arkiv
  • Instagram
  • Min Youtube kanal!

Recept - Brysselkål med smält ost!

2 februari 2017 kl 17

Ni kommer säkert ihåg min craving för brysselkål. Den bara eskalerar, vilket är så kul. Någon av er tipsade om att koka dom och sen avsluta med att steka i smör och vitlök det var GRYMT gott. Men nu har jag fått ett nytt recept som är magiskt! 

Du behöver: 

Brysselkål 

Mozzarella 

Parmesan 

Muskotnöt 

Salt 

Så himla enkelt! Koka först i 10 minuter, sen häller man av vattnet och lägger brysselkålen i en ugnssäker form. Sen kör man på med så mycket ost man vill. (Jag tycker om mycket ost). Avsluta med salt. 

In i ugnen på grillfunktionen och sen tar man ut den när osten smält och blivit lie fin i färgen som bilden nedan. Sen kör man på med muskotnöt. Passar perfekt till fisk! Eller jag äter det som snacks nu också. Så himla bra craving.

Nu är det daga för mig att laga middag till kvällens gäster. Som vanligt... jag och tre killar plus Pablo. 

5kommentarer
6

Fler inlägg

Trädgårdsplan - råd!Sydkustensservice
Veckans MenyMeny
Hej hej. ellery
Provisorisk uppdatering linneanss

Recept - Brysselkål med smält ost!

Ni kommer säkert ihåg min craving för brysselkål. Den bara eskalerar, vilket är så kul. Någon av er tipsade om att koka dom och sen avsluta med att steka i smör och vitlök det var GRYMT gott. Men nu har jag fått ett nytt recept som är magiskt! Du behöver: Brysselkål Mozzarella Parmesan Muskotnöt Salt Så himla enkelt! Koka först i 10 minuter, sen häller man av vattnet och lägger brysselkålen i en ugnssäker form. Sen kör man på med så mycket ost man vill. (Jag tycker om mycket ost). Avsluta med salt. In i ugnen på grillfunktionen och sen tar man ut den när osten smält och blivit lie fin i färgen som bilden nedan. Sen kör man på med muskotnöt. Passar perfekt till fisk! Eller jag äter det som snacks nu också. Så himla bra craving. Nu är det daga för mig att laga middag till kvällens gäster. Som vanligt... jag och tre killar plus Pablo. 

Föregående inlägg

Peppruari!

Nästa inlägg

Ledig ett helt år och mammas nya äventyr!

Till bloggens startsida

Margaux Dietz