Chokladsbolls-rulltårta

Den här chokladbollsrulltårtan dök upp i mitt facebook-flöde och efter det var jag tvungen att testa på en gång. Har ju haft cravings på chokladbollar i 9 månader så det var absolut värt att lägga lite fokus och tid på ett helt nytt koncept hehe. Övergripande betyg: 10 av 10!Det var mycket godare än vanliga chokladbollar och mycket enklare att göra. Tröttnar alltid på att rulla bollar, vilket jag slapp i det här receptet! 🤓Jag gjorde om receptet lite från det som var på facebook så här kommer min variant: Ta fram en bunke 8 dl havregryn 200 gram rumstempererat smör2 dl socker 1 dl kakao 2 krm salt 5 cl espresso  Blanda allt till en stor härlig boll! Sen tar du bakplåtspapper under och över degen. Kavla ut på en skärbräda. Sen börjar du med den ljusa degen. 5 dl havregryn175 gram smör 5 cl mjölk2 dl strösocker2 dl kokos3 msk vaniljsocker Blanda till en härlig degboll Kavla ut den mellan två bakplåtspapper Rulla ihop! Tryck gärna med bakplåtspapperet så det blir tajt och bra. Tänk och på att skära i degen så att båda delarna är lika stora innan du börjar 👍🏽 På med pärlsocker! Perfekt korv att ta med sig som efterrätt till en härlig middag!Den här kommer jag göra om ❤️🤓