HÄLSOSAMT FRÖBRÖD

Kan erkänna att jag vaknade upp och var rätt så opepp på livet imorse, haha. Det var mörkare än vanligt och regnet smattrade rejält på rutan och jag ville inget hellre än att bara ligga kvar mysa under duntäcket...men..vad gör man! Bara att pallra sig upp och när jag väl kommit till jobbet, hällt upp den första kaffekoppen och hejat god morgon på alla goa kollegor känns ju livet rätt bra igen :)Nått jag tycker är himla härligt är ju att baksäsongen precis har satt igång vilket förgyller och gör många vardagskvällar betydligt mysigare! Ni som känner mig vet att jag älskar att baka vilket ni också brukar uppskatta att jag delar av mig av...!? :D så här kommer recept på ett supergott fröbröd som jag slängde ihop precis! Just det här receptet är relativt enkelt (just valet av nötter går att variera så länge mängden är densamma) och innehåller endast hälsosamma ingredienser vilket jag ju tycker är ett stort plus. Here we go!Ingredienser:100 g pekannötter100 g hasselnötter100 g cashewnötter100 g krossade linfrön100 g skalade sesamfrön100 g solrosfrön150 g pumpakärnor50 g chiafrön1 tsk salt100 g kallpressad rapsolja eller deodoriserad kokosolja6 st ägg3 msk honung(Några hackade dadlar i är också gott i)Sätt ugnen på 150 gr.Väg upp alla nötter (nötterna ska vara hela) och häll i stor skål.Blanda i salt, olja, honung och ägg och rör ihop allt noggrant.Smörj en form och strö den med sesamfrön.Strö chiafrön över limpan.Baka 60 min i 150 grader.Låt svalna och skär sedan upp.Brödet håller länge i rumstemperatur vilket ju är topp! :D  Testa själva!