Varma hallon under bakat yogurtäcke

Gjorde mig en god frukost och avnjöt denna framför några OC-avsnitt! Denna frukost var faktiskt riktigt smarrig, älskade hur krämigt och fylligt yogurtlagret blev och det passade bra till hallonen. Dessutom var den så enkel att göra. MUMS!   INGREDIENSER ½ dl havregryn ¼ tsk bakpulver 1 dl vaniljyogurt 1-2 msk kokosflingor Ca. 1 dl hallon 1. Sätt ugnen på 200 grader 2. Häll hallonen i botten på en liten ugnsfast form (ca. 10 cm i diameter) 3. Blanda samman övriga ingredienser och fördela över hallonen. Toppa med ytterligare lite kokosflingor 4. Grädda 15-20 minuter beroende på hur krämig eller fast du vill att yogurtlagret ska vara. Jag hade min inne i 15 minuter ungefär.   WARM RASPBERRIES UNDER BAKED YOGURTCOVER ½ dl oats ¼ tsp bakingpowder 1 dl vanillayogurt 1-2 tbsp coconutflakes about 1 dl raspberries   1.Put oven to 200 degrees celcius 2. Pour the raspberries at the bottom of a ovensave bowl (about 10 cm in diameter) 3. Mix together all the remaining ingredients and spread the batter over the raspberries. Spread some more coconutflakes on top 4. Bake in oven for 15-20 minutes, depending on how creamy or firm you want the yogurtlayer to be. I had mine in for about 15 minutes.   Johanna