Ugnsbakad bananpannkaka

Åh, åt en så god frukost idag! Oftast tycker jag att det är stor skillnad på att göra mat i ugn, micro eller steka så idag prövade jag att göra ugnsbakade bananpannkakor. De vart otroligt goda och verkligen mättande (Jag fick tre stycken formar som den på bilden)   UGNSBAKAD BANANPANNKAKA 1 banan1 ägg1 nypa salt1 krm bakpulver Valfritt: 0,5 dl keso (kan bytas ut mot mjölk också)Valfri smaksättning: kokosflingor, kardemumma, kanel, jordnötssmör, nötssmör, kakao etc.   Blanda samman alla ingredienser i en mixer. Smaksätt dina pannkakor om du vill med något av exemplena ovan, t.ex. en banan och chokladvariant. Du kan också tillsätta keso, jag prövade i en form och det var jättegott och lite mer "matigt" om man vill det. Grädda i en ugnsfast form på 225 grader 15-20 minuter. Servera med valfria tillbehör. Jag åt tillsammans med en nyttigare variant på nutella som du kan hitta HÄR   Johanna