Raspberrycheesecake pancakes

INGREDIENSER (1 portion) Pannkakorna 1 ägg 1 dl havremjöl ½-1 msk sötning 1 krm bakpulver 1 msk kvarg ca. 1-2 krm vaniljpulver/2 tsk vaniljsocker ½ tsk citronzest (mer/mindre beroende på smak) lite mjölk hallon Topping 1 ½ msk kvarg 1 msk cream cheese light eller vanlig ½ -1msk mjölk 1-2 tsk sötning ½ dl hallon   Blanda samman alla ingredienser utom hallonen till pankakorna i en bunke. Rör försiktigt ner hallonen (ta inte för många för då kommer pannkakorna inte hålla samman) och grädda sedan som vanliga pannkakor i en stekpanna på medelhög värme (5-6:an). Toppingen görs genom att blanda samman alla ingredienser utom hallonen till en rinnig cheesecakesås, värm sedan hallonen separat i micron och mosa till en sylt. Toppa pannkakorna med cheesecakesåsen och sedan hallonsylten. Klar att ätas!   INGREDIENTS (1 portion) Pancakes 1 egg 1 dl oatflour ½-1 tbsp sweetner 1 pinch bakingpowder 1 tbsp quark/greek yogurt about 1-2 pinches of vanillapowder/ 2 tsp vanillasugar ½ tsp lemonjuice (more/less depending on taste) some milk Raspberries Topping 1 ½ tbsp quark/greek yogurt 1 tbsp cream cheese light or regular ½-1 tbsp milk 1-2 tsp sweetner ½ dl raspberries   Mix all the ingredients for the pancakes except the raspberries. Carefully mix the raspberries into the batter (don’t take to many, the pancakes won’t stick together). Fry to pancakes at medium heat. The topping is made by mixing all the ingredients except the raspberries to a smooth sauce. Warm the raspberries separately in the microwave and mash to jam. Top the pancakes first with the cheesecakesauce and then with the raspberryjam. Ready to enjoy!   Johanna