Mango&passionsfruktpannkakor
Jag hade en mango som legat i min kylskåp alldeles för länge, satt ett tag och undrade vad jag skulle göra med den. Men sedan kom sedan på, jag har tidigare gjort mangopannkakor (recept) och använde mig då av frysen mango, då tänkte jag, måste ju testa med färsk mango och se hur det smakar. Åhh det var så gott, den smakade väldigt mycket mango, till skillnad från när man använde frysen mango. Tog även extra mycket mango, för jag älskar verkligen mango smaken. Stoppade i lite passionsfrukt i halva smeten, och fy fasen vad gott det var, såå om ni testar detta, måste du ha i passionsfrukt också!Mango&passionsfruktpannkakor, 1 person1 ägg1 dl havregryn1-2 dl mango (du kan såklart använda sig av vilken frukt/bär som helst, inte bara mango.)½ dl mjölk eller vatten 1-2 passionsfrukter1. Om du använder frysta bär/frukter ska dem först micras och sedan mixas till en slät smet. Om du använder färsk som jag gjorde, mixa först mangon för sig själv. 2. Tillsätt sedan havregrynen, ägget, passionsfrukten och eventuellt lite mjölk om det behövs.3. Stek på lågvärme tills pannkakan är klar.4. Servera med vaniljyoghurt/kesella blandat med smaken du har i pannkakan, jag hade mango. 5. Ät och njut! Mango and Passionsfruit pancake, for 1 person1 egg1 dl oats1-2 dl mango (you can take any fruit/berry you want,not just mangos.)½ dl milk/water1-2 passion fruit 1. If you use frozen berries/fruits you must warm them into a microwave for a moment, so the berries/fruits can mixed into a smooth batter. 2. Add the oats, egg, passion fruit and possible a little milk if it is necessary.3. Fry on low heat until the pancake is ready.4. Serve with vanilla yogurt/cottage cheese mixed with the taste you have in the pancake, I had mango. 5. Eat and enjoy! Sofie