Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Frukost-kokoskaka med hallonfrosting

Gjorde min kaka till mellis som jag gjorde i måndags idag eftersom det var så himla god. Fast i en ny varant, kokossmak med hallonfrosting. Sååå mumsigt. 

Kokoskaka med hallonfrosting
1 ägg
lite honugn
1 msk havregryn
1 msk kokosmjöl
½ tsk bakpulver
2 msk kokosflingor
½ banan
2 msk mjölk

topping
½ banan
½ dl hallon
lite yoghurt

Vispa ihop ägget och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser för sig. Blanda ner den mosade bananen och mjölken, tillsätt äggblandningen. Lägg smeten i en form, och in i mikron i 1,5 min. Du väljer själv tiden beroende på konsistensen.

 

Coconut cake with rasberry frosting

1 egg
some honey
1 tbsp oats
1 tbsp coconut flour
½ tsp baking powder
2 tbsp coconut flakes
½ banana
2 tbsp milk

Rasberry frosting
½ banana
1 dl rasberry
some yogurt

 

Whisk together egg and honey porous. Mix all dry ingredients separately. Add the mashed banana and milk and mix, and then add the egg mixture. Add the mixture into a mold, and into the microwave for 1.5 minutes. You choose the time, depending on what consistency you want. Serve with something delicoius, either peanut butter frosting or raspberrie frosting. For the frosting: just mix the ingredients in a small blender.

 

Sofie

2013-10-04
7kommentarer

Frukost-kokoskaka med hallonfrosting

Gjorde min kaka till mellis som jag gjorde i måndags idag eftersom det var så himla god. Fast i en ny varant, kokossmak med hallonfrosting. Sååå mumsigt.  Kokoskaka med hallonfrosting 1 ägglite honugn1 msk havregryn1 msk kokosmjöl½ tsk bakpulver2 msk kokosflingor½ banan2 msk mjölk topping½ banan½ dl hallonlite yoghurt Vispa ihop ägget och honung poröst. Blanda alla torra ingredienser för sig. Blanda ner den mosade bananen och mjölken, tillsätt äggblandningen. Lägg smeten i en form, och in i mikron i 1,5 min. Du väljer själv tiden beroende på konsistensen.   Coconut cake with rasberry frosting 1 eggsome honey1 tbsp oats1 tbsp coconut flour½ tsp baking powder2 tbsp coconut flakes½ banana2 tbsp milk Rasberry frosting½ banana1 dl rasberrysome yogurt   Whisk together egg and honey porous. Mix all dry ingredients separately. Add the mashed banana and milk and mix, and then add the egg mixture. Add the mixture into a mold, and into the microwave for 1.5 minutes. You choose the time, depending on what consistency you want. Serve with something delicoius, either peanut butter frosting or raspberrie frosting. For the frosting: just mix the ingredients in a small blender.   Sofie

Föregående inlägg

Banan och jordnötssmörspannkakor

Nästa inlägg

Mangodavos

Till bloggens startsida

foodporn