Currykycklinggratäng igen

Curry och kyckling passar perfekt tillsammans och med banan ännu bättre. Denna gratäng är för er curryälskare som gillar banan. Jag älskar verkligen denna rätt, så mina vänner, testa detta!   Currykycklinggratäng, 4 pers:1 stor grillad kyckling eller två mindre grillade kycklingar1 grön paprika2 bananer3 dl vispgrädde1 vitlöksklyfta1-2 tsk curry1 msk Sambal Oelek1 dl Mango ChutneyGör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader.  2. Rensa kycklingen och ta bort skinnet, skär den i mindre bitar. 3. Skär paprikan och bananer i skivor. 4. Lägg kycklingbitar, bananer, paprika i botten på ett ungsäkert fat.  5. Vispa grädden till löst skum. Rör i pressad vitlök, curry, Sambal Oelek, mango chutney, smaka av och tillsätt något mer av ingredienserna om det behövs.  6. Bred grädden över kycklingen och in i ugnen i 20 min.  7. Servera med ris   Chicken with curry and banana, 4 people1 big grilled chicken or two smaller grilled chickens1 green pepper2 bananas3 dl whipping cream1 clove of garlic1-2 tps curry1 tbsp Sambal Oelek1 dl Mango Chutney1. Put the oven to 225 degrees.2. Clean the chicken and remove the skin and cut the chicken into smaller pieces.3. Cut the pepper and the banana into slices,4. Put the chicken pieces, bananans slices and the pepper in the botten of an oven safe form. 5. Whip the cream to a loose foam. Add garlic, curry, samalolek and Mango Chutney and mix. 6. Spread the creammix over the chicken and put it in the oven for 20 minutes. 7. Serve with rice. Sofie