Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Kategorier
    • Frukost
    • Lunch
    • Middag
    • Mellis
    • Dessert
    • Tips
    • Bröd
    • Veckans recept
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2017
    • Maj2017
    • Mars2017
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Juli2016
    • Juni2016
    • Maj2016
    • April2016
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

BRUNCH

Ni som följt bloggen vet nog om vår förkärlek till brunch (även fast den på senare tid börjat innehålla en hel del bubblor också hehe...) och därför var det solklara valet att fira min mamma i helgen med just det. Våra bruncher ser dessvärre oftast likadana ut men det här med att ändra på ett vinnande koncept är inte min taktik. Fantastiskt gott var det iallafall som vanligt, och helt ärligt kan man ju verkligen äta sin egen vikt i scones och brieost. 

Kanske något att bjuda pappsen på? Farsdag vankas ju den 8e november!

Recept hittar ni HÄR

2015-10-28
1kommentar

Veganska bananpannkakor

Det går alldeles utmärkt att göra goda pannkakor om man inte äter ägg eller om man saknar det hemma i kylskåpet :)

INGREDIENSER (för 1 person):
Havregryn 2 dl
Valfri mjölk, t.ex. mandelmjölk eller havremjölk 1 dl
Banan 1 st
Salt
Olja att steka i, t.ex. olivolja eller kokosolja

1. Mixa havregrynen tillsammans med lite salt i en mixer.
2. Tillsätt mjölk och mixa igen.
3. Skär upp bananen i mindre bitar och mixa sedan tillsammans med resten av degen.
4. Stek mindre pannkakor på svag värme.

Emelie

2017-09-08
5kommentarer
3

BRUNCH

Ni som följt bloggen vet nog om vår förkärlek till brunch (även fast den på senare tid börjat innehålla en hel del bubblor också hehe...) och därför var det solklara valet att fira min mamma i helgen med just det. Våra bruncher ser dessvärre oftast likadana ut men det här med att ändra på ett vinnande koncept är inte min taktik. Fantastiskt gott var det iallafall som vanligt, och helt ärligt kan man ju verkligen äta sin egen vikt i scones och brieost.  Kanske något att bjuda pappsen på? Farsdag vankas ju den 8e november! Recept hittar ni HÄR

Föregående inlägg

Hemmagjord ranchdipp

Nästa inlägg

6 varianter av bananpannkakor

Till bloggens startsida

foodporn