Apelsinchoklad davos

Davosgröt (overnight oats) är verkligen den perfekta frukosten. Förutom att den är så smarrig (och det finns oändligt många varianter att göra) så är det också ett stort plus att den går så fort att göra eftersom att den görs kvällen innan. Har hyllat davosgröten flera gånger förut men har ni inte prövat tycker jag verkligen att ni ska göra det, supergod! INGREDIENSER 1 dl kvarg/yogurt/grekisk yogurt1 dl fiber/vanliga havregryn ½ stor apelsin 1 msk kakao Valfritt: linfrön, solrosfrön eller andra frön. . Blanda havregryn (och ev. frön) med kvargen/yogurten. Kläm ut apelsinsaft och gröp ur apelsinkött ur en halv apelsin och blanda tillsammans med havregrynsbladningen. Tillsätt kakaon och blanda samman. Plasta om bunken med plastfolie och förvara i kylen under natten.  Ta fram på morgonen och servera med resten av apelsinen och exempelvis hallon.   CHOCOLATEORANGE OVERNIGHT OATS1 dl quark/yogurt/greek yogurt1 dl oats½ big orange1 tbsp cocoaOptional: flaxseeds, sunflowerseeds or other seeds   Mix the oats (and some seeds if you like) with the quark/yogurt. Squeeze out the orangejuice from half the orange and scoop out the fruit flesh (is that the word?) and mix in with the oats. Add the cocoa and mix it all together. Put some plastic on the bowl and keep in the fridge over the night. In the morning you just take it out and serve with the rest of the orange and other things you'd like.. for example raspberries!   Johanna