Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
EvelinasVärld
  • EvelinasVärld
  • LCHF bröd/bullar
  • LCHF efterrätter och godsaker
  • LCHF mat
  • Instagram
  • LCHF JUL
  • LCHF påsk
  • Arkiv
    • Augusti2019
    • Juli2019
    • Juni2019
    • Maj2019
    • April2019
    • Mars2019
    • Februari2019
    • Januari2019
    • December2018
    • November2018
    • Visa hela arkivet

Nötig LCHF limpa!

2 augusti 2019
Hasselnötsmjöl hittar du >HÄR<

Min mumsigt nötiga limpa bakad med mandelmjöl och hasselnötsmjöl är en riktig storfavorit här hemma! Den nötiga smaken från hasselnöt i just bröd blir verkligen så himla gott, limpan är dessutom bakad utan fiberhusk och smakar inte ägg! Här kommer mitt recept :)

Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarld

Recept på nötig LCHF limpa:
2½ dl mandelmjöl
2 dl hasselnötsmjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
4 ägg

Börja med att blanda samman de torra ingredienserna, tillsätt äggen och vispa till en jämn smet. Häll ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper och grädda på 175 grader i ca 20-25 minuter, använd en sticka för att se om brödet är klart. Låt svalna på galler.

0kommentarer
8

Nötig LCHF limpa!

Hasselnötsmjöl EKO, 500 gram Min mumsigt nötiga limpa bakad med mandelmjöl och hasselnötsmjöl är en riktig storfavorit här hemma! Den nötiga smaken från hasselnöt i just bröd blir verkligen så himla gott, limpan är dessutom bakad utan fiberhusk och smakar inte ägg!&nbsp;Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på nötig LCHF limpa:2½ dl mandelmjöl2 dl hasselnötsmjöl2 tsk bakpulver2 krm salt4 äggBörja med att blanda samman de torra ingredienserna, tillsätt äggen och vispa&nbsp;till en jämn smet. Häll ner smeten i en brödform (ca 28x10cm) klädd med bakplåtspapper och grädda på 175 grader i ca 20-25 minuter, använd en sticka för att se om brödet är klart. Låt svalna på galler.

Föregående inlägg

Ljus kladdkaka med kolaswirl al'a LCHF!

Nästa inlägg

LCHF nutellagrottor!

Till bloggens startsida

EvelinasVärld