Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
EvelinasVärld
  • EvelinasVärld
  • LCHF bröd/bullar
  • LCHF efterrätter och godsaker
  • LCHF mat
  • Instagram
  • LCHF JUL
  • LCHF påsk
  • Arkiv
    • Augusti2019
    • Juli2019
    • Juni2019
    • Maj2019
    • April2019
    • Mars2019
    • Februari2019
    • Januari2019
    • December2018
    • November2018
    • Visa hela arkivet

LCHF smulpaj i portionsformar!

10 januari 2018
Sukrinmelis hittar du >HÄR<

Smulpaj i portionsformar är en superenkel och otroligt god dessert som går snabbt att göra! Jag använder mig av frusna blåbär och hallon i  mina pajer då jag tycker att det är en ljuvlig smakkombination, men det går givetvis bra med vilka bär som helst! Som tillbehör vispade jag ihop en mumsig vaniljgrädde och ställde fram lite färska bär, GOTT! Här kommer mitt recept :)

Recept på LCHF smulpaj i portionsform:
2 dl egenmixade sötmandlar
1 dl riven kokos
3/4 dl sukrinmelis
75 gram smör
ca 250 gram frusna bär

Banda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en deg. Fördela upp bären i de ugnssäkra formarna och smula sedan över degen. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10-12 minuter.

Servera ihop med:

3 dl vispgrädde
2 tsk sukrinmelis
2 krm vaniljpulver
och vispa ihop.
Mums!

Degen räcker till ca 5-6 små portionsformar!
Ca 2,9 gram kolhydrater per portion!

Sukrinmelis hittar du >HÄR<
0kommentarer
1

LCHF smulpaj i portionsformar!

Sukrin melis, 400 gram Smulpaj i portionsformar är en superenkel och otroligt god dessert som går snabbt att göra! Jag använder mig av frusna blåbär och hallon i&nbsp; mina pajer då jag tycker att det är en ljuvlig smakkombination, men det går givetvis bra med vilka bär som helst! Som tillbehör vispade jag ihop en mumsig vaniljgrädde och ställde fram lite färska bär, GOTT! Här kommer mitt recept :)Recept på LCHF smulpaj i portionsform:2 dl egenmixade sötmandlar1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis75 gram smörca 250 gram frusna bärBanda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en deg. Fördela upp bären i de ugnssäkra formarna och smula sedan över degen. Grädda i ugnen på 175 grader i ca&nbsp;10-12 minuter.Servera ihop med:3 dl vispgrädde2 tsk sukrinmelis2 krm vaniljpulveroch vispa ihop.Mums!Degen räcker till ca 5-6 små portionsformar!Ca 2,9 gram kolhydrater per portion! Sukrin melis, 400 gram

Föregående inlägg

LCHF semlor!

Nästa inlägg

LCHF Kladdkaka!

Till bloggens startsida

EvelinasVärld