LCHF smulpaj i portionsformar!

Sukrin melis, 400 gram Smulpaj i portionsformar är en superenkel och otroligt god dessert som går snabbt att göra! Jag använder mig av frusna blåbär och hallon i  mina pajer då jag tycker att det är en ljuvlig smakkombination, men det går givetvis bra med vilka bär som helst! Som tillbehör vispade jag ihop en mumsig vaniljgrädde och ställde fram lite färska bär, GOTT! Här kommer mitt recept :)Recept på LCHF smulpaj i portionsform:2 dl egenmixade sötmandlar1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis75 gram smörca 250 gram frusna bärBanda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en deg. Fördela upp bären i de ugnssäkra formarna och smula sedan över degen. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10-12 minuter.Servera ihop med:3 dl vispgrädde2 tsk sukrinmelis2 krm vaniljpulveroch vispa ihop.Mums!Degen räcker till ca 5-6 små portionsformar!Ca 2,9 gram kolhydrater per portion! Sukrin melis, 400 gram