LCHF saffranskladdkaka!
Sukrin melis, 400 gram Kladdkaka med saffran är ju verkligen den perfekta juldesserten om du frågar mig! Otroligt lättbakad och SÅ så god! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF saffranskladdkaka:150 g smält smör1 dl mandelmjöl1 dl pofiber1½ dl sukrinmelis eller söta efter egen smak1 påse saffran (0,5g)1 nypa salt3 ägg Smält smöret i en kastrull, ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt resten av ingredienserna, blanda samman till en jämn och slät smet. Smöra och bröa en 24 cm springform med mandelmjöl (samma teknik som skorpmjöl) och häll ner smeten i formen. Grädda kakan på 175 grader i ca 5-7 minuter och låt sedan svalna en stund i formen. Pudra lite sukrinmelis på kakan och servera förslagsvis med vispad grädde. ca 10-12 bitar kaka