Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
20 år & blivande tvåbarnsmamma.
  • 20 år & blivande tvåbarnsmamma.
  • Kategorier
    • Dagens look
    • Skönhets tips
    • Vardag
    • Tankar
    • Nytt
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Juni2017
    • Maj2017
    • April2017
    • Mars2017
    • Februari2017
    • Januari2017
    • December2016
    • November2016
    • Oktober2016
    • September2016
    • Visa hela arkivet

Chocolate Chip Kladdkaka!!

Chocolate chip cookie Kladdkaka, 8 bitar:

100 g Smör

2 Ägg

1.25 dl Farinsocker

0.75 dl Strösocker

2 tsk Vaniljsocker

2 dl Vetemjöl

2.5 dl Chokladknappar ljus/mörk choklad

Gör så här:

Börja med att sätta ugnen på 175°C, smörj och mjöla en springform, 22 cm.Smält smöret och ställ åt sidan.Rör ihop ägg, farin- och strösocker.Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och smör. Rör till en jämn smet.Rör ner 2 dl av Chokladknapparna.Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.Rör om i mitten av kakan efter fem minuter – det gör du för att chokladen hamnar i botten av kakan annars.Grädda tills kakan är klar – känn med sticka eller skaka lite på formen.Kanterna ska vara fasta men mitten ska vobbla lite.När kakan är färdiggräddad så lägger du på resten av chokladknapparna.Låt svalna och servera gärna med lite vispad grädde.

Supergod & alla i familjen gillade kakan!! 

14 juni 2017 kl 18:49
1kommentar

Chocolate Chip Kladdkaka!!

Chocolate chip cookie Kladdkaka, 8 bitar:100 g Smör2 Ägg1.25 dl Farinsocker0.75 dl Strösocker2 tsk Vaniljsocker2 dl Vetemjöl2.5 dl Chokladknappar ljus/mörk choklad Gör så här:Börja med att sätta ugnen på 175°C, smörj och mjöla en springform, 22 cm.Smält smöret och ställ åt sidan.Rör ihop ägg, farin- och strösocker.Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och smör. Rör till en jämn smet.Rör ner 2 dl av Chokladknapparna.Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.Rör om i mitten av kakan efter fem minuter – det gör du för att chokladen hamnar i botten av kakan annars.Grädda tills kakan är klar – känn med sticka eller skaka lite på formen.Kanterna ska vara fasta men mitten ska vobbla lite.När kakan är färdiggräddad så lägger du på resten av chokladknapparna.Låt svalna och servera gärna med lite vispad grädde. Supergod & alla i familjen gillade kakan!! 

Föregående inlägg

Bebis 2018 frågestund!!

Nästa inlägg

Sommartårta & grattis till lillebror!

Till bloggens startsida

20 år & blivande tvåbarnsmamma.