Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Emelie Jansson Sjögren
  • Emelie Jansson Sjögren
  • Arkiv
    • Juli2019
    • Juni2019
    • Augusti2018
    • Juli2018
    • Juni2018
    • Maj2018
    • April2018
    • Mars2018
    • Februari2018
    • Januari2018
    • Visa hela arkivet
  • Om mig
  • Kategorier
    • Träning
    • Tips i vardagen & motivation
    • Mitt liv
    • Frågor & svar
    • Resor
    • Veckans må bra
    • Tankar & känslor
    • Outfits
    • Skådespeleri
    • Samarbeten
    • Visa alla kategorier
  • INSTAGRAM

NYTTIG & GUDOMLIGT GOD PIZZA - RECEPT


RECEPT NYTTIG PIZZA

”ägg” (blanda 1msk chiafrön med 0,75dl vatten & låt stå i 10 minuter) 

 1,25dl bovetemjöl

2msk kokosmjöl

1/2dl valfri mjölk

2dl vatten

2msk krossade linfrön 

salt efter behag


TOPPING

 Tomatpuré, ananas, tofu, pizzakrydda, mozzarella, tomat, salt & peppar. (Självklart kan du toppa med det du själv gillar bäst). ★


GÖR SÅHÄR

Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sedan ner ”ägget”, mjölk och vatten. Blanda runt och låt degen stå i ca. 10 minuter. Ta under tiden fram en bakplåt med bakplåtspapper och sätt sedan in pizzadegen på 200 grader i 10 minuter. Ta ut degen och lägg på din topping, in i ugnen 10-15 minuter igen. Jag toppade även med lite färsk ruccola. Klart! 


Perfekt recept nu inför helgen. Hoppas ni får en fin fredag, kram Emelie. ★

2019-07-05
6kommentarer
15

Fler inlägg

Herregud!irsa
Veckans MenyMeny
Hej hej. ellery
Provisorisk uppdatering linneanss

NYTTIG & GUDOMLIGT GOD PIZZA - RECEPT

RECEPT NYTTIG PIZZA ”ägg” (blanda 1msk chiafrön med 0,75dl vatten & låt stå i 10 minuter)   1,25dl bovetemjöl 2msk kokosmjöl 1/2dl valfri mjölk 2dl vatten 2msk krossade linfrön  salt efter behag TOPPING  Tomatpuré, ananas, tofu, pizzakrydda, mozzarella, tomat, salt & peppar. (Självklart kan du toppa med det du själv gillar bäst). ★ GÖR SÅHÄR Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sedan ner ”ägget”, mjölk och vatten. Blanda runt och låt degen stå i ca. 10 minuter. Ta under tiden fram en bakplåt med bakplåtspapper och sätt sedan in pizzadegen på 200 grader i 10 minuter. Ta ut degen och lägg på din topping, in i ugnen 10-15 minuter igen. Jag toppade även med lite färsk ruccola. Klart!  Perfekt recept nu inför helgen. Hoppas ni får en fin fredag, kram Emelie. ★

Föregående inlägg

#Ejsstrenght v. 28

Nästa inlägg

Ät det du mår bra av och vill - för att nå din balans

Till bloggens startsida

Emelie Jansson Sjögren