Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Min blogg
  • Min blogg
  • Kategorier
    • mat & bak
    • träning
    • funderingar och reflektioner
    • familj
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Augusti2015
    • November2014
    • Oktober2014
    • Augusti2014
    • Juli2014
    • Juni2014
    • Maj2014
    • April2014
    • Mars2014
    • Februari2014
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Rabarberchutney med smak av ingerfära och chili.

Finns nog en massa recepts på rabarberchutney men så här gjorde jag. 

 

2 stjälkar rabarber

1/2 stor röd lök

ca 2 cm färsk riven ingefära

1 msk balsamvinäger

himalya salt och nymald grov vitpeppar.

chiliflakes efter smak och mod. Tungan ute

 

1 msk ica sötströ och en knivsudd stevia. Vill ni hellre ha socker eller honung. Take it! Skrattande

 

 

Gör så här:

Hacka rabarber och lök i bitar och koka ihop allt tills det blivit mjukt. smaka av med salt och peppar och ev mer chili. Kanske mer sött??  Ja ha då i lite mer. 

 

Denna blir stark men det gillar jag. Ska "bita" riktigt när man tar en sked. Blir perfekt sen som tillbehör till en bit grillad köttbit eller kyckling. Grönsallad och en fet mild sås tex bea.

 

 

 

 

 

16 juni 2013 kl 11:47
0kommentarer

test

test

5 augusti 2015 kl 10:07
0kommentarer
1

Rabarberchutney med smak av ingerfära och chili.

Finns nog en massa recepts på rabarberchutney men så här gjorde jag.    2 stjälkar rabarber 1/2 stor röd lök ca 2 cm färsk riven ingefära 1 msk balsamvinäger himalya salt och nymald grov vitpeppar. chiliflakes efter smak och mod.    1 msk ica sötströ och en knivsudd stevia. Vill ni hellre ha socker eller honung. Take it!      Gör så här: Hacka rabarber och lök i bitar och koka ihop allt tills det blivit mjukt. smaka av med salt och peppar och ev mer chili. Kanske mer sött??  Ja ha då i lite mer.    Denna blir stark men det gillar jag. Ska "bita" riktigt när man tar en sked. Blir perfekt sen som tillbehör till en bit grillad köttbit eller kyckling. Grönsallad och en fet mild sås tex bea.          

Föregående inlägg

Rabarberkaka med jordgubbar.

Nästa inlägg

Sol tack!

Till bloggens startsida

annahaeggman