Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Min blogg
  • Min blogg
  • Kategorier
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • November2013
    • Oktober2013
    • September2013
    • Augusti2013
    • Juli2013
    • Juni2013
    • Maj2013
    • April2013
    • Mars2013
    • Februari2013
    • Visa hela arkivet

Mitt hemliga recept på världens godaste kladdkaka!!!!!

 

 

Nu känner jag att det är dags för mig att dela med mig av världens godaste kladdkaksrecept! Kladdkaka ska vara kladdigt och inte någon torr äcklig sockerkaks-skitgrej! Den ska vara precis som min är, kladdig och god! Jag är helt enkelt bäst på kladdkaka! ;D

Det första tipset som jag kan dela med mig av är att man absolut INTE ska behöva ha i ingridieser som choklad osv. Det har ingenting med hur konsistensen blir.

Med mitt recept så kan du lyckas göra världens godaste kladdkaka med dem mest enklaste ingridienserna och även på den snabbaste tiden!

 

Recept

100 g smör (ÄKTA hårt smör ska det va!)

2½ dl socker

2 ägg

1½ vetemjöl

1 tsk vaniljsocker

3 msk kakao

 

Såhär gör du:

Sätt ugn på 175 grader. Smält smör i kastrull. Ta bort från plattan.

 Lägg i sockret och knäck äggen i kastrullen. Rör om försiktigt (typ vänd om i smeten sakta) och lägg sedan i resten av ingridienserna. Rör om igen försiktigt (väldigt viktigt att man gör det försiktigt) men få det ändå att blandas till en smet. Absolut inte vispa med andra ord...

Jag är inte så noga med måtten på allt jag häller i. Jag kanske tar mer kako eller vaniljsocker i men däremot är jag extra noga med att inte ta mer mjöl i än vad det står i receptet!!

Smöra en form. Strö över kokosflingor (om man har det hemma) istället för ströbröd så får man lite godare smak på kladdkakan.

Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugn i ungefär 15-20 min.

Ta ut den och låt svalna! Den är godast om den stått i kylen ett tag också!

Lycka till!

 

Ps, jag har börjat göra olika smaker på mina kladdkakor nu också så jag återkommer någon dag med dem recepten!

5 augusti 2012 kl 19:23
0kommentarer

Friday

 

Då var det fredag igen! Haft en vecka med sjukdom. Mår fortfarande inte bra men har jobbat idag ändå. Nu ligger jag död i sängen med en handduk kring mig och dricker glögg! ;)

Ska lägga gin och grape tonicen på kylning o sminka mig snaaaart! Måste vila lite först bara!

 

 

22 november 2013 kl 17:04
0kommentarer

Fler inlägg

Veckans MenyMeny
Bröllopslokaler.nu expanderar med Konferenslokaler.nu efter succén med Festlokaler.nutheahofflander
Fredag 30 maj. Bokarbetet är inne i sin sista fas...larsakulan
ulnyahandelser

Mitt hemliga recept på världens godaste kladdkaka!!!!!

    Nu känner jag att det är dags för mig att dela med mig av världens godaste kladdkaksrecept! Kladdkaka ska vara kladdigt och inte någon torr äcklig sockerkaks-skitgrej! Den ska vara precis som min är, kladdig och god! Jag är helt enkelt bäst på kladdkaka! ;D Det första tipset som jag kan dela med mig av är att man absolut INTE ska behöva ha i ingridieser som choklad osv. Det har ingenting med hur konsistensen blir. Med mitt recept så kan du lyckas göra världens godaste kladdkaka med dem mest enklaste ingridienserna och även på den snabbaste tiden!   Recept 100 g smör (ÄKTA hårt smör ska det va!) 2½ dl socker 2 ägg 1½ vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 3 msk kakao   Såhär gör du: Sätt ugn på 175 grader. Smält smör i kastrull. Ta bort från plattan.  Lägg i sockret och knäck äggen i kastrullen. Rör om försiktigt (typ vänd om i smeten sakta) och lägg sedan i resten av ingridienserna. Rör om igen försiktigt (väldigt viktigt att man gör det försiktigt) men få det ändå att blandas till en smet. Absolut inte vispa med andra ord... Jag är inte så noga med måtten på allt jag häller i. Jag kanske tar mer kako eller vaniljsocker i men däremot är jag extra noga med att inte ta mer mjöl i än vad det står i receptet!! Smöra en form. Strö över kokosflingor (om man har det hemma) istället för ströbröd så får man lite godare smak på kladdkakan. Häll i smeten i formen och grädda i mitten av ugn i ungefär 15-20 min. Ta ut den och låt svalna! Den är godast om den stått i kylen ett tag också! Lycka till!   Ps, jag har börjat göra olika smaker på mina kladdkakor nu också så jag återkommer någon dag med dem recepten!

Föregående inlägg

Work all day long...

Nästa inlägg

Slapp kväll!

Till bloggens startsida

919250