The pianist & krispiga baguette bitar tillsammans med brieoströra

Efter en Lördag på stan full av shopping, thailändsk mat till lunch och en del härliga skratt tillsammans med sällskapet jag hade. Så var det ikväll dags att tillaga mina krispiga baguette bitar tillsammans med en god brieoströra! Kvällsmålet avnjöts till filmen Pianisten en väldigt sevärd och känslomässigt laddad film. Receptet på baguette bitarna finner ni nedan: Brieröran: Plommontomater 250 g Vitlök 3 klyftor Presidents brieost 1/3 Färsk timjan (några kvistar) Olivolja från Fontana Salt 1 kryddmått Svartpeppar 1 kryddmått Gör så här:  Lägg ner ingredienserna i en form med olivolja. När ingredienserna ligger i formen ringlar du över lite extra olivolja.  Sätt ugnen på cirka 180 grader och tag ut brieröran efter omkring 20 minuter, mosa ingredienserna och voila! Röran är klar! Baguettbitarna: En baguett på ljustbröd Olivolja från fontana Gör såhär: Dela en baguette i mindre bitar. Stek sedan det ljusa baguettbrödet i fontanas olivolja. Fortsätt steka tills bitarna är riktigt krispiga, goda och har fått en fin yta. Servering: Bastrurökt skinka från Lönneberga Svartpeppar Gör såhär: När brödet blivit färdigstekt dekoreras baguettbitarna med rökt skinka, brieröran och svartpeppar. Ät och njut! Till rätten rekommenderar jag starkt att ni dricker ett glas fylligt rödvin!