Morotssoppa och lchf bröd
Se så lycklig jag blir av god mat;D morotssoppa och hembakt lchf-bröd blev det till lunch idag :) MorotssoppaIngredienser: 8 morötter1,3 L vatten 400g räkost4 dl cremefraishe2 grönsaksbuljong2 köttbuljong cayennepeppar Gör så här: Skala och riv morötterna på den grova sidan, fräs dom i kastrullen. Tillsätt sedan vattnet, når det blivit varmt och bubblar lite så tillsätt räkosten och crempan. När de smält ner och blivit ett med soppan så lägger du i buljongen och låten den lösas upp. Smaka av med canyennepeppar Kesobröd Ingredienser: 1dl sesamfrön 1/2dl solrosfrön1/2dl linfrön 1tsk bakpulver1msk fiberhusk 3ägg 1 liten burk keso Gör så här: Blanda alla torra ingredienser. Blanda sedan i keso och ägg. Platta ut på en ugnsplåt och grädda i 15-20 min på 200grader