Äggmacka m keso/kaviar+nytt brödrecept
Har ikväll mixtrat fram ytterligare ett glutenfritt lowcarb bröd som blev så jätte gott! ....det värsta är att jag ej skrev ner exakta mängderna av ingredienserna men ska försöka återge innehållet genom att "höfta" ......4 ägg1 dl mjölk1 msk äppelcidervinäger1 msk agavesirap el honung1 dl mandelmjöl1/2 dl havremjöl1/2 dl kokosmjöl3 msk chiafrön3 msk krossade linfrön1 tsk bakpulver1/2 tsk HavssaltVispa äggen fluffiga. Häll i mjölk, agave och vinäger. Blanda det torra och vänd i smeten. Smeten skall vara som vid en sockerkaka. Är den lösare så addera lite av något ovanstående mjöl. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd ungsform (använde en vanlig gratängform) grädda (ca 175 grader) i ca 30 min el till stickan är torr när du känner på den.Skär bitar av brödet och lägg på favoritpåläggen. Provade att blanda kaviar och keso och toppade det med ägg-vilken underbar kombo :)*Glutenfritt