Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Långkok Högrev

  Hej bloggen, häromdagen hade jag premiär i form av långkok på högrev i min fina le creuset! Magiskt gott blev det! (läs hela receptet innan du börjar)   Ingredienser   1 kg högrev 2 st gula lökar 4 st vitlöksklyftor 1 st chili röd 2tsk spiskummin 2tsk koriander som är torkad 1tsk paprika 1tsk oregano 1st lagerblad 2 msk tomatpuré 4 msk kalvfond 4 dl vatten sötpotatis salt honung smör färsk persilja gräddfil gurka   Hacka chili, vitlök och lök   Se till att du skurit bort allt fett och äckligt från köttet så det blir fint. Bryn köttet och sen slänger du i alt det som du precis hackat och stek lite till.   Sen kör du i allt det andra och låter det koka på svag värme i absolut minst 3,5h   Nu är köttet mört och faller nästan isär, sååååå gott   Istället för att steka tunt bröd till så kokade jag sötpotatis som jag sen mosade och la i lite honung, smör och havssalt!!! Det här är ett magiskt recept som ni verkligen borde testa!   Jag funderar på att utveckla högrevet nästa gång och göra något med kanel eller choklad, har ni några tips?

Föregående inlägg

HACKAD LÖK

Nästa inlägg

YES

Till bloggens startsida

Margaux Dietz