Fisksoppa
Soppan blev såååå god! Var säkert två år sen jag åt den sist, då lagad av lovisa.. Snodde såklart receptet! Fick inga mått utan bara ingridienserna.. men detta är hur mycket jag tog idag. 1 påse saffran3 tomater, skurna i små bitar3 klyftor vitlök, pressade2 dl vatten2,5 dl grädde (jag tog mildas 4% iga, bara 50 kcal per dl)1 näve färsk, hackad timjan Valfri fisk, musslor eller räkor.Smält olja och lite smör i en kastrull. Häll i saffan, fräs snabbt så smakerna kommer fram. Häll därefter i vitlök och tomat. När tomaterna börjat mjukna häll i vatten och låt koka några minuter under lock. Tillsätt sen grädde, timjan och fisken. Låt koka tills fisken är klar. (Använder ni er av räkor, lägg då i dom precis innan servering) KLART! Ät gärna en god ostamacka till, hehe!