Amanda's mormors kycklinggryta
För ett tag sedan blev jag bjuden på en supergod kycklinggryta. Grytan går lika bra att göra med fläskfilé som med kyckling. Recept1 färdiggrillad kyckling eller kycklingfiléer1 paket bacon1 burk Persikohalvor i juice (Konserverade )10 champinjoner1 paket vispgrädde 1 paket matlagningsgrädde eller crème fraîche1 gul lök1 msk currySalt och peppar1-2 msk soja (kan uteslutas)Gör så här.Stek bacon, hacka gul lök och stek ihop med curry. Häll i champinjoner och kyckling och sist vispgrädden och matlagningsgrädden.Häll i persikospadet och rör runt i grytan. Lägg sist i persikohalvorna. Jag delade varje halva på mitten.Om du inte gillar persikor så går det lika bra att använda ananasringar. Servera kycklinggrytan med ris och en grönsallad.