Cake pops
Hej på er! Här om dagen prövade jag att göra cakepops för första gången villket till en början blev gryyyymt men sen så förstördes alla. Tanken var att de skulle stå upp med pinnen ner och cakepopen uppåt, hade dekorerat de och allting men sen gled de bara ner. Tror att jag gjorde de lite för stora och kanske en aning kladdiga (tycker dock att de är godast då), men man lär sig av sina misstag och nu vet jag det till nästa gång! :) Men hur gör man dessa gudomliga desserter?1. Jag använde mig av ett paket Ballerina kladdkaka som jag mixade i en vanlig mixer tills det blev smuligt.2. Sedan blandade jag det med ca 50g cream cheese (går lika bra med philadelphia) beroende på hur kladdiga man vill att de ska vara.3. Rulla dessa till bollar och ställ in i frysen i 30min.4. Tryck i pinnar (i mitt fall klippte jag av grillspett), doppa i choklad och dekorera hur du vill.5. Lägg i frysen ytterliga 30min. Genom detta recept fick jag 10st men jag skulle rekomendera att göra dem i lite mindre storlek. Vad dina cakepops ska innehålla bestämmer du helt själv. Du kan använda dig av tårtbotten, dina favoritkakor eller favoritgodis. Sen kan du även välja att doppa cakepopsen i vit choklad. Detta är verkligen något jag rekommenderar! Det är inte särskilt svårt och man kan i princip göra de hur man vill. Nu vart tyvärr inte mina så bra men jag är övertygad om att du lyckas bättre, gör de bara inte för kladdiga eller stora! Men oavsett hur de ser ut så kommer smaken vara himmelsk. Så fruktansvärt gott. Lycka till, Emelie.