Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

LCHF smulpaj med hallon & blåbär!

Sukrin melis, 400 gram En klassisk smulpaj med hallon och blåbär under ett smarrigt smultäcke gjort av mandel och kokos, är ju så himla gott i all sin enkelhet! Servera förslagsvis tillsammans med vaniljgrädde! Här kommer mitt recept :)Följ mig gärna på instagram: @evelinasvarldRecept på LCHF smulpaj med hallon & blåbär:2 dl mandelmjöl1 dl riven kokos3/4 dl sukrinmelis75 gram smörca 250 g frysta blåbär & hallonBlanda först ihop alla torra ingredienser. Sedan knådar du ihop det kylskåpskalla smöret med "mjölet" tills du får en jämn deg. Häll ut frysta blåbär & hallon i en lagom stor form, pudra över lite sukrinmelis på bären och blanda runt. Smula sedan degen över bären. Grädda långt ner i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Låt svalna en stund innan servering.Servera ihop med:3 dl vispgrädde2 tsk sukrinmelis2 krm vaniljpulverVispa upp i en skål.Mums!

Föregående inlägg

LCHF no bake lakritskolapaj!

Nästa inlägg

Tips på efterrätter och godsaker till valborg!

Till bloggens startsida

EvelinasVärld