Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
En Gourmet På Diet
  • En Gourmet På Diet
  • Kategorier
    • Allmänt
    • Todays Treat
    • Veckans röj
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Maj2018
    • April2018
    • Mars2018
    • Februari2018
    • Januari2018
    • September2017
    • Augusti2017
    • Juli2017
    • Juni2017
    • Maj2017
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Vegetarisk pyttipanna

Denna rätten har jag lagat sedan jag var tonåring och trevade mig fram som vegetarian i mitt egna lilla kök. Vegetarisk pyttipanna: 4 port Potatis, 900 g Gul lök, 2 st Champinjoner, 450 g Rapsolja, 2 msk Salt och peppar Persilja, blad Skivade, inlagda rödbetor, några skivor var Lättcreme fraiche, 1,5 dl Svensk senap, ca 1 msk Riven pepparrot 1. Skala och skär potatisen i ganska små kuber.2. Stek dem krispiga och genomlagade i rapsolja. Detta tar en stund och försök att inte röra om för mycket utan var varsam och låt potatisen sköta sig själv tills den är klar. Sänk värmen och hysta runt lite försiktigt vid behov. Salta och peppra.3. Lägg potatisen i en tallrik när den är klar och täck över med folie för att hålla varmt.4. Stek nu den hackade löken och skivade svampen. Salta och peppra.5. När svamp och lök är färdiga och fått lite färg häller du tillbaka potatisen i pannan och blandar runt försiktigt.6. Blanda cremefraiche med pepparrot och senap. Smaka av med salt och peppar.7. Klipp över persilja innan du serverar pytten med skivade rödbetor och pepparrotsåsen. Om du inte vill råsteka potatisen kan du lika gärna använda förkokt, skalad, kall potatis att bara steka upp lite snabbt. Servera gärna ett stekt ägg till om du vill ha ännu mera mat. 355 kcal/ portion utan stekt ägg, ca 500 kcal med ett stekt ägg 9 smartpoints med eller utan ägg

Föregående inlägg

Spagetti med grönkål och svamp i ostsås

Nästa inlägg

Choklad och jordnötsbollar

Till bloggens startsida

En Gourmet På Diet