HELGEN
De här är efterrätten från tre-rätters-middagen i fredags Och det här är pinglan jag åt tre-rätters tillsammans med på lördagen! Har verkligen levt lyxlivet under ett par dagar. I fredags fick jag och Karin ett samtal från UF-kontoret i Halland om att vi har gått vidare som finalister i tävlingen Årets UF. Nästa delmoment är att hålla en muntlig företagspresentaiton samt gå på en intervju med juryn. Nervösa men så peppade är vi, har levt på rosa moln sen det beskedet! I matväg har helgen bestått av laxtoast, kotletter med pressad potatis, chokladpudding med hallon, fisksoppa, fläskfilé gratäng med sparris potatis, cheesecake och baconlindad kyckling i ädelostsås. Herregud, mathimeln hela helgen! I lördags gick jag och Alice dessutom ut på Bratt och hela söndagen spenderade jag med min Anton. Nu längtar jag efter att få gå till gymmet och är så otroligt laddad för att åka till Madrid om exakt en vecka!!