Fudge Brownie Bites
Yes, I know when you see the word ´beans´ in a recipe titled Fudge Brownie Bites you might just freak out. But it is not as weird as it sounds! I promise you that you cannot taste or feel the beans, they only bring a fudgy consistency and more nutrients to this recipe. Give these a try and I´m sure you´ll love them. INGREDIENTS 220 gram black beans 70 gram pistachio nuts, without the shells 150 gram soft dates, pitted 1 tbs melted coconut oil 3 tbs almond milk 1/2 tsp vanilla powder ( or 1 tsp vanilla extract) 1 scope chocolate whey protein powder 2 tbs cacao powder 1 tsp carob powder 25 gram shredded coconut 30 gram coconut flour 1. Soak the pistachios in water for at least 30 min. 2. Rinse the beans and put them in a food processor together with the dates and pistachios. MIx until there are almost no lumps left. 3. Add coconut oil and almond milk and blend again. 4. Add the rest of the ingredients and mix to a smooth dough. 5. Roll into balls and roll in shredded coconut, goji berries, chopped nuts etc. 6. Keep in the frigde for a couple of days or freeze. FUDGY BROWNIE BOLLAR 220 gram svarta bönor 70 gram pistage nötter 150 mjuka dadlar, urkärnade 1 msk smält kokosolja 3 msk mandelmjölk, osötad 1/2 tsk vaniljpulver 1 skopa whey protein pulver, chocklad smak 2 msk kakao 1 tsk carob pulver 25 gram kokosfligor 30 gram kokosmjöl blötlägg pistage nötterna i vatten i 30 minuter. skölj bönorna och lägg i en matberedare tillsammans med dadlarna och nötterna. Mixa tills det inte knappast finns några klumpar. häll i kokosolja och mandelmjölk och mixa till en slät smet. tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en jämn deg. Rulla till bollar och rulla i kokosflingor, gojibär, mullbär, hackade nötter, chia frön, havregryn eller något annat smarrigt. ÄT och NJUT av något som både gör själen och kroppen gott. förvara i kylen i några dagar eller frys in och ta fram när sötsuget sätter in.