Protein & hurtbullelimpa
Hej på er mina vänner! Då var det söndag återigen, denna helgen har gått alldeles för snabbt känner jag.. Skulle vilja vara ledig lite till, har varit så skönt! Idag har Erik och jag tvättat, ätit frukost hemma hos hans mamma och även hunnit handla mat. Skönt att ha bockat av alla tråkiga uppgifter nu, så eftermiddagen har jag spenderat med att baka bröd. Jag bakade protein bröd och även en Hurtbullelimpa, känns verkligen gott och fräscht med hemma gjort bröd istället för köpt. Dock kanske inte orken finns att alltid baka sitt egna bröd men nu när jag hade tiden till det så passade jag på, regnet öser ner ute också så kändes extra mysigt att vara inne och pyssla lite med tända ljus och musik. :-)Recept Proteinbröd: 1 dl mjöl2 dl havregryn2 tsk linfrön2 ägg 60 g proteinpulver (vi hade vanilj & päron) 140 g lättkvarg eller naturell yoghurt Blanda samman alla torra ingredienser och tillsätt sedan ägg och yoghurt. (Smeten ska vara väldigt kladdig) lägg bakplåtspapper på en form, klicka ut några "frallor" vi valde att göra lite större så vi bara kan lägga på pålägg istället för att dela dem. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 - 15 minuter på 175 grader. Väldigt enkelt och dem blev faktiskt förvånansvärt goda! Tips :-) Ikväll blir det Tacos och film, så härlig söndag! xx