Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Godaste (socker- och mjölfria) kladdkakemuffinsen

Okej, det här är det bästa no-sugar-bakverket jag gjort och smakat. Mmmmmmmmmmmm, det blev precis som man hade önskat. Chokladigt, kladdigt, sött men inte för sött - PERFEKT. Receptet kommer härifrån men behöver inte mer introduktion tycker jag, det får tala för sig själv. Här kommer receptet på världens bästa (sockerfria) kladdkakemuffins:  Kladdkakemuffins (socker- och mjölfria)3 ägg10 dadlar2 dl mandelmjöl1 dl kokosflingor5 msk kakao1/2 dl kokosolja1 msk honung1 tsk vaniljpulver1 tsk bakpulverEn nypa saltSätt ugnen på 175 grader. Mixa dadlar och kokos i en matberedare eller med en stavmixer. Häll i mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, bakpulver och salt och mixa lite till, eller blanda för hand. Smält kokosoljan och blanda ner i smeten tillsammans med honung och ägg. Ta fram små muffinsformar och lägg smeten i formarna. Grädda i ugnen i 10 minuter, muffinsarna är fortfarande kletiga. Ställ formen i frysen eller kylen en stund så att de svalnar innan servering. Servera med vispad grädde och färska bär. 

Föregående inlägg

Secret lunch med RedBull

Nästa inlägg

Helgen innan midsommar.

Till bloggens startsida

Foodstories