Ugnsbakad Bananpannkaka.!
Igår började jag dagen med en lång morgonprommis i det dimmiga vädret! Man såg knappt tio meter framför sig och kallt som attans var det, men faktiskt rätt mysigt med alla dova ljus och morgon-människor som skyndar för att hinna till jobb :) När jag sedan kom hem kände jag för något varm och gott och testade då ett recept jag hittade på någon matblogg för ett tag sedan. Ugnsbakad bananpannkaka! Ungefär som vanliga bananpannkakor men man slipper liksom steka den. Super smart! Ingredienser: 1 Banan 1 Ägg 1 tsk Kokosmjöl 1 msk Havregryn 1/2 tsk Kanel 1/2 tsk Vaniljpulver Såhär gör man: Mosa bananen och rör ner ägget och resten av ingredienserna. Häll ner smeten i en liten form och grädda sedan i ugnen 200C i cirka 15 min eller tills du tycker att pannkakan har fått fin färg. Jag åt min med färska hallon och kvarg som jag blandat i lite vaniljpulver och honung i!