Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Middagslyx a la Friterad fiskpinnar!

Första semsterdagen snart till sin ända. Jag och Eve har haft en kanon bra dag trots det tråkiga vädret =) Eve har läst ute Twilight (först) boken och ville så jätte gärna se filmen så en eftermiddags martiné fick det bli med massa gottit på bordet. Sen blev det en motionsrunda för min del hihi! Låter ju inte klokt att ena stunden äta gottit och andra stunden köra ett motionspass hihi! Livet är gott och man ska njuta varje sekund, så man lev livet = äta gott och för att kunna leva livet = motionera =)   Nu hoppar vi snabbt över till något helt annat! Vad säg om lite kvällsmat!! Enjoy mina vänner!   Friterad fisk med pommes! Ingredienser: 4 port 600-800 gram torskfilé i portionsbitar eller lax som jag har använt. 2 dl crème fraiche 1 tsk rivet citronskal 1 msk citronjuice honung Salt och nymalen vitpeppar Pommes frites 3 dl olja till fritering Marinad: 1 tsk Soya 1 msk maizena Olja 1 msk dill Salt och nymalen vitpeppar Gör så här: Blanda alla ingredienser till marinaden och marinera bitana i ca 30 min. Blanda crème fraichen med citronskal och juice och smaka av med honung salt och peppar. Hetta upp oljan till 170 grader i en kastrull. Du kan kontrollera värmen genom att lägga i en bit vitt bröd. Blir den snabbt gyllenbrun är oljan klar. Fritera fisken i 2-4 minuter. Fritera inte allt på en gång, då kallnar oljan. Låt bitarna rinna av på lite hushållspapper. Servera med pommes frites och citron crème fraiche.     Love to U!

Föregående inlägg

Sprid kärlek!

Nästa inlägg

Glass i stora lass #2

Till bloggens startsida

751420