Cake pops Singoalla
Detta kallar jag VARDAXLYX ;-) Cake Pops! 70 gram Philiadelphiaost 1 pkt (154 g) Singoallakex.100-150 g choklad (jag färgade den vitachokladen med blå pastafärg)strössel eller annan dekorationGör så här:Börja med att mixa kakorna i en mixer tills de är helt finfördelade. Blanda kaksmulorna med philadelfiaosten. Rulla små bollar av smeten och låt dom stelna en stund i kylen eller lite snabbt i frysen. Var försiktig med att göra för stora bollar bara för då blir dom för tunga och ramlar av pinnen.Smält lite av chokladen, antingen försiktigt i micron eller över ett vattenbad. Smält resten av chokladen och doppa popsen tills bollarna är helt täckta. Sätt de färdigdoppade bollarna på ett bakplåtspapper och häll över valfri dekoration. Kom ihåg att strö över strösslet innan chokladen hinner torka.Låt chokladen torka och förvara i kylskåpet tills det är dags för servering. Sen är det bara att njuta! Love to U!!