Choklad = finnar?
Får man verkligen finnar av choklad? Är det en myt? Jag har läst på olika sidor och många säger detsamma, det brukar vara skräpet som t.ex socker som gör att man kan bli lite fet, oljlig samt kan få finnar av ''choklad'' - innehållet, eftersom socker har aldrig varit nyttig för huden. Mjölkchoklad brukar innehålla stor summa av socker jämfört med premiumchoklad med 70% kakao som inte innehåller en stor summa socker. Sen är det ju skillnad om man äter mycket choklad då kan det ge skillnad. Sen kan det vara individuellt om man får finnar av skräpmat - choklad. Jag själv kan känna att min hy blir lite mer fet/oljig och någon finne kan dyka upp. Jag använder Basiron 5% som fungerar - på mig. Basiron 10% är mer för de grova hållet. Som sagt är det individuellt om du får några finnar av choklad dvs innehållet som spökar i chokladen. Men det finns massor av olika medel som du kan använda dig av det. Finnar är en av de naturligaste som finns! Se upp så du inte äter alltför mycket utav det goda!