MANDELSCONES MED DADLAR
Av alla mina recept på scones jag experimenterat ihop så är det här utan tvekan favoriterna, mandelscones med dadlar. Jag håller mig borta från vetemjöl i den mån det går och när jag väl använder det är det i små mängder. Dessa är helt vetemjöl fria och det gör dessa så fräscha, saftiga och goda. Tänkte dela med mig av receptet för er som är sugna och testa. Älskar man scones, smaken av dadlar, rena, fräscha och ekologiska bakverk. Då är detta något för er! Till två scones: 1 dl ekologiskt mandelmjöl 10 ekologiska dadlar 1 tsk fiberhusk 1 tsk bakpulver 1 msk ekologiskt kokosmjöl 1 msk lätt kokosmjölk 1 ägg Blanda alla ingredienser i en matberedare, klicka ut på bakplåtspapper och grädda ungefär 10 minuter i ugnen på 200 grader. Ät sconesen som det är eller ha något pålägg. Jag äter dessa helst som det är för att få så mycket smak av dadlarna som möjligt (ääääälskart) men ibland tar jag lågkalorisylt och en skiva ost, det är också en grymt god kombo till dessa!