EN NY SKAPELSE
Gårdagens bak resulterade i en ny choklad skapelse, det som är det fina med att experimentera på egen hand. Att baka utan något fast recept gör hela proceduren fylld av spänning. Man vet aldrig vad resultatet blir, antingen lyckas man eller så misslyckas man. Just därför har jag alltid mina favorit bakverk på lager i frysen som får rädda de gånger jag misslyckas. Det gäller att vara smart haha. Men igår, då lyckades jag. Känslan när man lyckas är bland det bästa jag vet. Botten gjorde jag på naturella cashewnötter, dadlar, jordnötssmör och kanel och fyllningen gjorde jag på avokado, kokosolja, agave sirap och kakao. Jag var skeptisk till början då det blev en svårarbetad bas som inte ville fastna i formen men några timmar i frysen gjorde susen och det blev en fantastiskt god chokladkaka till slut som även gick hem hos mamma och pappa. Då har man lyckas ;-) Att stå i köket, experimentera och lyckas skapa något - det är något jag älskar och brinner för!