Du blir det du äter - Extra grov!?
Man blir det man äter. Visst, i mångt och mycket är det så. Att leva på smörgås är givetvis ingenting som jag framhåller men att äta ett gott, grovt bröd till mellanmål eller som komplement till en måltid kan vara nyttigt och bra. Det är nästan något jag rekommenderar. Att få i sig tunga, långsamma kolhydrater bidrar till ökad mättnadskänslan, det bidrar till jämnare insulinutsöndring och ett balanserat blodsocker. Grova fullkornsprodukter är en bra källa till kostfiber och håller därmed magen i trim. Idag finns det massor att välja mellan i bröddiskarna. Här finns allt inom fullkorn och råg och surdeg har blivit ett välkänt alternativ till vårt vanliga vita bröd. Kung Markatta, tar i min mening, det här med hälsosamt bröd till nya nivåer genom att baka supergott bröd utan socker, tillsatser och andra konstigheter. Här lägger du pengarna på riktigt bra råvaror, med ett lågt kaloriinnehåll och en bra energifördelning. Råg, surdeg, fullkorn, osötat, fröer, flingor, kärnor, kravmärkt och nyckelhålsmärkt - inom Kung Markattas sortiment kan du finna allt som du kan tänkas vilja ha i ditt bröd - men det bästa av allt är att du slipper tänka och fundera över innehållet. ByBelle.