NZ part II - Auckland
Frukostdags! MUMS! Miso...soppa? Och alger? Torkade räkor...? Mer my type of brekkie Åkte direkt till första bästa vingård! Kumeu River Wines med riktigt trevliga chardonnayer Magiskt vattenfall där bad var obligatoriskt. Kallt som i Sverige och nästan svårt att komma nära fallet på grund av vinddraget som bildades - men klart man måste ha varit mitt i ett vattenfall någon gång i livet. Först när jag kom upp fick jag veta att det var fullt med ålar... Mys. Till kvällens restaurang - Paris Butter Vi körde på "avsmakningsmenyn" och fick in en hel drös trevliga rätter, ägg-cocotte med tryffel, ostron med shiso, surdegsbröd med vispat smör, variation på körsbärstomater och en jättesmarrig, fluffig lökdipp med rischips Lite sotad lax med pepparrotscrème och Hapukafisk med majs och skinka, vilket låter oerhört knas men var jättegott Anka med XO-sås, inget fan utav den där kvackisen alltså Och dessert! Som det var för lite av såklart. Men cantaloupemelon+blodapelsin och kokoscrème med limemoln